Rekortán, helyszínen öntött gumiburkolatok

Árajánlatunkat, ingyenes helyszíni felmérés után, a lehető legrövidebb idő alatt küldjük el Önnek.

A Greenturf Sport Kft. másik fő profilja a műfüves pályaburkolatok mellett a helyszínen öntött (rekortán) gumiburkolatú sportpályák, iskolai -és multifunkciós sportpályák, valamint játszóterek eséscsillapító gumiburkolatának építése.

Sportpályák:

Hatalmas előnye, hogy bármilyen időjárási körülmények között sportolásra alkalmas felületet szolgáltat. Strapabíró, vízelvezető, rugalmas, esztétikus és szinte bárhol telepíthető. Felhasználása sokrétű. Régebben inkább atlétikai pályák borítására alkalmazták, mára már az összes komolyabb atlétikai stadionban, sportközpontban megrendezett versenyek talaja. Az elmúlt évtizedekben, számos előnye miatt más sportágakban is komoly szerepet kapott. Különböző sportcsarnokok borítása is hasonló technológiával épül szerte a világban, de kosárlabda pályák, futókörök, teniszpályák, multifunkciós sportpályák, szabadidős tevékenység eltöltésére szolgáló területek és játszóterek talajaként is szolgál.

Futókörök:

Cégünk a legújabb technológiával, modern gépekkel vállalja öntött gumiburkolatú sportpályák teljes kivitelezését az ország egész területén, többféle színben és vastagságban, legyen az bölcsőde, iskola, játszótér, futókör, magánterület vagy atlétikai stadion.

Játszóterek:

Bár a rekortán öntött gumis burkolatok térnyerése az atlétikai, sportpályákkal indult, egyre jellemzőbb, hogy egyéb közterületek, vagy intézmények, magánházak udvarán lévő területek burkolásánál is alkalmazzák.

Játszóterek, más szabadidős tevékenységek folytatására alkalmas terek esetében is hatalmas előnye az időjárás állóság, az időtállóság magasabb igénybevétel esetén is, a könnyű tisztántartás és ez esetben különösen kedvelt jellemzője a kialakítás sokszínűsége.

Rendkívül biztonságos felületet jelent egy szabadtéri fitnesz park, vagy játszótér esetében az ütéscsillapító hatása miatt, és sokszínű, egyedi kialakítási lehetőségeket biztosít az egyéb térburkolatokkal szemben.

Ahogyan referenciáink között is megtekinthető, a piacon rendelkezésre álló rendkívül széles színválasztéknak köszönhetően a burkolat kialakítása abszolút illeszthető a környező épületek színvilágához, de akár lehetőséget biztosít a környezetből kiemelkedő extrémebb, vagy a gyermekek világához illeszkedő többszínű, egészen egyedi kivitelezéshez is.

Választható EPDM színeink: